Workshop – informatie

Het volgen van een workshop is mogelijk individueel of met een groepje van maximaal zes personen en wel bij mij thuis. Het wordt een gezellige en leerzame happening!

Daarbij kan geleerd worden hoe een ketting geregen en afgewerkt kan worden. U kunt zelf mooie kralen meenemen die u wilt gebruiken of bijv. op mijn website een ketting uitzoeken die u graag na wilt maken. Het kan zijn dat ik de kralen daarvoor in voorraad heb of ze – waar mogelijk – kan bestellen. Wat u bijvoorbeeld voor slotje en eventueel hanger wilt kunt u ook aangeven. Uitgangspunt is dat u met een mooie korte of lange ketting weer huiswaarts keert. Eventueel kunnen ook bijpassende oorbellen in het programma opgenomen worden. 

Ik werk in alle gevallen met hoogwaardige materialen. Daarbij kunt u denken aan halfedelstenen, Murano glaskralen, Swarovski kralen of parels, keramiek kralen van Kazuri, Tagua noten, parels en schelpen en daarbij zilveren of  verzilverde kralen en afwerking of gouden, vergulde of doublé kralen en afwerking.

Zo’n workshop neemt tenminste een dagdeel in beslag. Daarbij kan voor een afsluitende lunch of high tea gezorgd worden. Als u een hele dag een workshop wilt volgen kan dat ook, met de gewenste hapjes en drankjes.

De kosten van zo’n workshop hangen af van hoe lang u de workshop wilt en met hoeveel personen. Een workshop van een halve dag met minimaal vier personen kost € 35,– per persoon inclusief koffie/thee met iets erbij. Die prijs is uiteraard exclusief de kralen, slotjes, eventueel te gebruiken hangers, satijnen koorden, oorbelhangers e.d.

%d bloggers liken dit: